Kun je vijf jaar oud worden op één dag? Garniers "~Into A Woman's Skin" advertentie zegt Ja
Kun je vijf jaar oud worden op één dag? Garniers "~Into A Woman's Skin" advertentie zegt Ja

Video: Kun je vijf jaar oud worden op één dag? Garniers "~Into A Woman's Skin" advertentie zegt Ja

Video: Kun je vijf jaar oud worden op één dag? Garniers "~Into A Woman's Skin" advertentie zegt Ja
Video: Поглаживание здесь мягко циркулирует внутритканевой жидкости для выработки коллагена кожи. 2023, September
Anonim

Als u een werkende moeder bent, wilt u misschien liever niet de nieuwe Garnier-advertentie bekijken. De nieuwe advertentie is naar voren gekomen en hoewel fascinerend, heeft deze in veel monden een slechte smaak achtergelaten.

De advertentie begint met een fotograaf die aan het begin van haar dag een foto van een werkende moeder maakt. Ze heeft zichzelf net geprimed en gepoetst tot in de perfectie, haar make-up is #flawless en haar haar is minutieus voltooid in het vroege uur van 07:00. De fotograaf neemt haar foto vervolgens mee de straat op om mensen te vragen haar leeftijd te raden. Hun schattingen variëren van 26 tot 32.

Vervolgens wordt een camera aan haar bevestigd om haar dagelijkse routine te tonen. Net als veel moeders laat ze haar kinderen op school vallen, gaat ze naar het werk, bezoekt ze vergaderingen, werkt ze in de sportschool, pikt ze haar kinderen op, kookt ze en bereidt ze voor op bed. Als ze eenmaal helemaal tot rust is gekomen, neemt de fotograaf een tweede foto van haar en vraagt hij aan vreemden om haar leeftijd opnieuw op de foto te raden. Deze keer variëren hun schattingen van 36 tot 40.

De slotboodschap van Garnier laat ons achter met dit gevoel: "In slechts één dag kan vermoeidheid je 5 jaar ouder worden." Gewoon geweldig, alsof we allemaal niet genoeg dingen hadden om ons zorgen over te maken tijdens onze drukke dagen.

Zo'n dag zou iemand er een beetje moe van maken. Uren rennen rond zou de make-up van een vrouw niet perfect maken en de huid een beetje gesleept. Als je het mij vraagt, is er geen magische crème die dit kan veranderen, je zult er altijd een beetje beter uitzien in de ochtend dan na een lange dag.

Vergelijkbaar met de vele Dove-advertenties die vaak sociale experimenten bevatten, was deze minder over het houden van jezelf en je natuurlijke schoonheid, en meer over het leven dat je neerslaat en je huid veroudert, waardoor je de enige optie hebt om te kiezen voor Garnier's "wonder" huidverzorging producten. Ik heb het product nooit uitgeprobeerd en kan niet zeggen of het een game-wisselaar is of niet, maar voorlopig denk ik dat ik vast blijf genieten van mijn dagen in plaats van me zorgen te maken over het ouder worden binnen één dag.

LEES MEER: Video Shows Zelfs modellen hebben onzekerheid zoals de rest van ons

Aanbevolen: