Raven-Symoné onthult de leeftijd die ze voor het eerst droeg Spanx
Raven-Symoné onthult de leeftijd die ze voor het eerst droeg Spanx

Video: Raven-Symoné onthult de leeftijd die ze voor het eerst droeg Spanx

Video: Raven-Symoné onthult de leeftijd die ze voor het eerst droeg Spanx
Video: Why Raven Symoné Was Silenced by Hollywood at the Age of 12 | Life Stories by Goalcast 2023, November
Anonim

De negenentwintigjarige voormalige kinderster Raven-Symoné heeft haar eerste modelcontract als baby 'ondertekend'. In haar stint co-hosting "The View" deze week, onthulde ze de Hollywood-druk voor een "perfecte lichaam" vroeg begonnen ook. Op haar veertiende deed ze haar eerste paar Spanx aan, de nauwsluitende shapewear die is ontworpen om je rondingen te verdraaien.

"Ik was veel zwaarder toen ik jonger was en als je zwaar bent in de industrie, moet je op een bepaalde manier kijken. Ik gebruikte altijd twee of drie Spanx en vervolgens een minimizer, 'zei ze Het uitzicht. "Mijn moeder zei: 'Je moet stoppen omdat je begint te lijken op een kielbasa.'"

Volgens E! Nieuws, Spanx heeft geen aanbevolen leeftijdsbeperking voor hun producten. Het maakt de fabrikanten niet uit wie hun product koopt, zolang het maar wordt gekocht. Het is aan ons om te beslissen of we tieners strakke shapewear laten dragen.

Symoné en haar costa's uitten hun ontsteltenis over de nieuwe slogan van Spanx: "Neem jezelf of de 'regels' niet te serieus. Hersenteer de manier waarop je je aankleedt, zodat je de wereld opnieuw vorm kunt geven. "Het is bewonderenswaardig dat Spanx de empowerment en body-positiviteit gemerkt heeft, maar de boodschap van het merk volgt niet helemaal. Als mensen (Spanx heeft ook een mannenlijn!) Willen afvallen, waarom niet, en Spanx kan zeker je zelfvertrouwen vergroten in een nauwsluitende jurk, maar je zou ze waarschijnlijk niet hoeven te dragen om de wereld een nieuwe vorm te geven. Een pluim voor Raven voor het achterlaten van haar "Kielbasa" -dagen.

Aanbevolen: