Vraag een wetenschapper: zijn taillecorsetten veilig?
Vraag een wetenschapper: zijn taillecorsetten veilig?

Video: Vraag een wetenschapper: zijn taillecorsetten veilig?

Video: Vraag een wetenschapper: zijn taillecorsetten veilig?
Video: FOTO'S MET KURKDROOG AFLEVERING #16 ANASTASYA CHERNOOK 2023, November
Anonim

De wetenschapper: Gina Sam, MD / MPH, directeur van Mount Sinai Gastrointestinal Motility Center, universitair docent geneeskunde, gastro-enteroloog

Het antwoord: Taille training korsetten, ook wel waist trainers genoemd, zijn op dit moment populair bij celebs om externe kracht op het lichaam te zetten om de begeerde "zandloper figuur" te creëren. Taille trainers doen dit door druk uit te oefenen op je maag en darmen. Bijwerkingen van een te strak korset variëren van brandend maagzuur en buikpijn of druk tot colon ongemak en ongemak in de onderbuik. Als u slechts één avond een corset voor tailletraining draagt, voelt u zich misschien goed - maar vergeet niet dat uw lichaam weer normaal wordt zodra u het kledingstuk verwijdert.

Een tenen trainer is bedoeld om op korte termijn te worden gedragen. Er zijn nog geen medische gegevens over de veiligste tijdsduur om er een op te houden, maar geloof niet in de hype van beroemdheden waardoor het lijkt alsof ze de hele dag doorbrengen, elke dag in een colon-knellend korset. Beroemdheden lopen een avond lang met een korset over de rode loper, maar er is geen medisch bewijs dat het slaan van de sportschool tijdens het dragen van een heuptrainer (à la Kourtney Kardashian) je helpt sneller gewicht te verliezen of jezelf in een zandloper te vormen figuur.

Vraag een wetenschapper: ben ik allergisch voor alcohol?

Als u maagzuur of druk voelt, is uw tailletrainer te strak en moet u deze onmiddellijk verwijderen. cinch te strak en je zou zelfs een rib kunnen breken! Houd uw lichaam in de gaten om er zeker van te zijn dat u altijd op uw gemak bent. (Nauwkeurige buste-taille-heup maatregelen zullen u helpen de juiste maat voor u te vinden.)

Belangrijkste dubieuze dingen: de naam "waisttrainer" zelf is misleidend, omdat je geen gewicht zult verliezen of "traint" / je lichaam permanent verandert door er een te dragen. Over het algemeen, als u op zoek bent om uw figuur te veranderen, is er geen vervanging voor gewoon oud dieet en lichaamsbeweging.

Vraag een wetenschapper: draagt make-up in de sportschool slecht voor je huid?

Aanbevolen: