De realiteit van het baanhaar
De realiteit van het baanhaar

Video: De realiteit van het baanhaar

Video: De realiteit van het baanhaar
Video: Musk: sloper van de hemel? 2023, November
Anonim

Nu de New York Fashion Week plaatsvindt (en de Europese shows binnenkort verschijnen), wil ik je helpen de realiteit van de landingsbaan, met name het haar van de runway, duidelijk te maken. Wat nog belangrijker is, hoe je de runwaystijlen voor je eigen haar kunt aanpassen, omdat zelfs een kleine haarwisseling je een geweldige lift kan geven en je een goed gevoel over jezelf en je schoonheid kan geven. Ik heb al vele jaren haar voor modeshows gedaan, dus ik zie uit de eerste hand de visies van wat de ontwerpers proberen uit te beelden. Er zijn elk jaar honderden modeshows en vaak zijn degenen die de pers bezoeken de meer extreme, avant garde. Dat is wanneer je vrouwen laat zeggen: "Wie houden ze voor de gek? Ik ga nooit mijn haar of make-up dragen. "Die shows zijn pure fantasie - kijk ernaar voor de lol en voor inspiratie. Ik doe veel shows, van avant-garde tot meer commercieel, en ik zou zeggen dat ongeveer 65 procent van de haarstijlen die ik voor runway-shows hanteer, kon door veel vrouwen worden gedragen. Ze kunnen worden aangepast voor ieders levensstijl. GALERIJ: Fall Fashion Beauty TrendsWat gebeurt is, de term "modeshow" zorgt ervoor dat vrouwen stilvallen. Het is gemakkelijk om geïntimideerd te raken door de manier waarop mode wordt gepresenteerd met het model, de kleding, de verlichting. Je kunt het model zien en denken dat je er nooit zo uitziet. Natuurlijk niet, niemand ziet er echt zo uit. De model- ziet er alleen zo uit omdat ze drie uur lang experts aan haar heeft laten werken. Ja, ze is jong en dun, maar we hebben het over het haar. Iedereen met haar kan een versie van haar op de landingsbaan hebben.

Het ding dat zo geweldig is aan haar op de baan is dat het vaak lichtjes onvolmaakt is. Je ziet veel korte, gemakkelijke sneden of snelle knopen. Wanneer het haar van het model het licht vangt, zie je verdwaalde punten en vliegjes - het ziet er echt uit. Vergelijk dat met de tv. We worden gebombardeerd door onrealistisch, perfect haar: dik, glanzend, licht golvend haar. Geen enkele vlucht (dat is onmogelijk!). Maar misschien zijn de vrouwen op tv met dat haar niet zo jong als de catwalkmodellen, of niet zo edgy, en zit er marketing achter hen om ze meer 'echt' te laten lijken. Dus dat wordt het idee van het haar dat we geacht worden te zijn heb. Ik was onlangs tv aan het kijken en zag een van de ankervrouwen. Haar haar was zo verdoezeld en er waren zoveel producten in verwerkt. Ze had geen enkele vlucht. Omdat ze een meer 'echte' vrouw is dan een model, ben ik er zeker van dat andere vrouwen naar haar kijken en denken: "Ik zou mijn haar zo graag willen." Reality check: Dat, en ander perfect haar dat je op tv ziet, is zeer onderhoudsvriendelijk. Het kost veel werk en het is erg duur om te onderhouden. QUIZ: Hoe gezond is je haar? Veel ontwerpers geven de voorkeur aan modellen met meer realistisch haar dan dat ze hun kleding in een of andere realiteit willen laten zien. Ik weet dat mensen daar om gaan lachen en zeggen: "Maar modellen zijn 16-jarige meisjes! En ze zijn ultradun! Het is geen realiteit! "Ik begrijp het - ik weet het. Maar het punt hier is het haar. Ontwerpers houden van het idee van een fout in het haar, omdat mensen fouten in hun haar maken en ze willen dat hun shows er echt uitzien, omdat het doel van de show is om kleding aan vrouwen te verkopen. Dus je ziet een beetje rommelig, onvolmaakt haar op de landingsbanen - en het ziet er mooi en veel beter uit dan tv-haar.

Dus hoe zorg je ervoor dat het voor je werkt? Ik vind het geweldig dat de shows op internet te vinden zijn en je snel naar foto's kunt kijken om te zien wat er aan de hand is. Ga op het haar zitten, en als er iets is dat in het oog springt, bedenk dan hoe je er plezier aan kunt beleven. Hier zijn een paar eenvoudige haarideeën van de banen:Als je normaal je haar in een paardenstaart draagt, probeer het dan om te doen en doe je haar opzij.Als je elke dag je haar draagt, trek het dan omhoog in een paardenstaart - mooi en hoog als je een sterke kaaklijn hebt.Als je elke dag recht droog blaast, laat je je haar drogen met zijn natuurlijke textuur en gebruik je een paar pinnen om het in een rommelige knoop te krijgen.Het beste is dat spelen met je haar een goedkope manier is om je look bij te werken - het is niet nodig om een hoop geld te laten vallen op een nieuwe kledingkast. MEER: Het beste kapsel voor uw haartype Zoals ik al eerder zei, de term 'modeshow' is wat vrouwen afwendt, en ze besluiten dat ze er niet uit kunnen zien voordat ze het hebben geprobeerd. Laten we dat niet doen - laten we het proberen. Sommige haarstijlen laten je lachen, en je vindt ze misschien belachelijk, dat is prima. Maar in de mix zal er iets voor je zijn als je weet hoe je moet kijken.

Aanbevolen: