Denken aan het afhakken? Doe het
Denken aan het afhakken? Doe het

Video: Denken aan het afhakken? Doe het

Video: Denken aan het afhakken? Doe het
Video: Jochem Myjer - Nederlandse dialecten (Even Geduld Aub!) 2023, Oktober
Anonim

Overweegt u een kort kapsel? Hier is wat ik te zeggen heb over: Doe het. Ik weet dat het een grote stap is en vrouwen zijn vaak bang om iets drastisch met hun haar te doen. Maar als je dat gevoel vanbinnen hebt dat je misschien een verandering wilt, dat je van lang naar kort wilt gaan, moedig ik je alleen aan om het te doen. Ik zou je nooit vertellen om het niet te doen. De schok van het knippen van je haar kan een tijdje duren om eraan te wennen. Ja, sommige vrouwen knippen het en houden er meteen van en voelen zich volledig bevrijd. Maar als je je zorgen maakt, zul je niet een van die vrouwen zijn, laat dat geen excuus zijn om je ervan te weerhouden een kans te wagen.

GALERIJ: Beroemdheden die kort gingen Er kan veel twijfel zijn over een drastische verandering, vooral met een knipbeurt, waarbij je het gevoel hebt dat je niet meer terug kunt. Vertrouw me - na ongeveer een week is het alsof het oude je ineens in het verleden bent.

Psychologisch kan dat geweldig zijn voor een vrouw. Het vergt innerlijke kracht om ermee door te gaan, en ik heb gemerkt dat wanneer vrouwen hun haar afknippen ze zich anders gaan kleden en anders doen. Als je de sprong maakt, zul je nieuwe manieren ontdekken om mode en make-up te dragen, en het kan heel, heel bevrijdend zijn. Vorig jaar heb ik een paar meisjes lang haar geknipt voor de Balenciaga-show - ik gaf ze korte, ietwat punkachtige bezuinigingen. Ik zou meteen zeggen dat vier van de vijf meisjes er helemaal weg van waren. Ze veranderden de manier waarop ze stonden, handelden en presenteerden zichzelf. Het was heel inspirerend om te zien dat deze meisjes zichzelf waren geworden en de controle over hun stijl hadden gekregen. Hoewel ze hun haar niet zelf hadden geknipt, hadden ze de beslissing genomen om het te doen, en het was zeer krachtig.

QUIZ: Hoe gezond is jouw haar?

Je kunt het zien bij actrices wanneer ze hun haar knippen. Ze worden iemand anders; mensen zien ze anders en ik weet zeker dat ze daardoor verschillende rollen in films krijgen. Emma Watson, toen ze haar haar sneed, ging ze van een klein meisje naar een vrouw, en ze zag eruit alsof ze de controle over zichzelf had. Als je toegewijd bent aan het idee van een kortere weg, haal dan zoveel inspirerende foto's uit tijdschriften als je kan. Krijg er tonnen van, zelfs die waar de snede eruit ziet alsof het misschien niet perfect past bij je haartextuur. Ga naar je kapper en neem een lang gesprek terwijl je naar de foto's kijkt. U wilt hem of haar het idee geven van het gevoel dat u wilt, en dan zal hij of zij u helpen vertalen naar uw haar.

Zodra je de cut hebt, begin je aan een reis van het ontdekken van schoonheid. Meteen begint je haar te groeien en iets anders te worden. Naarmate het groeit, zullen je pony's in de loop van de tijd in verschillende lengtes groeien; je lagen zullen op verschillende tijden anders zijn. U zult opmerken hoe uw textuur reageert. Onderweg zou je je favoriete lengte en stijl kunnen vinden die je nooit zou hebben ontdekt als je die grote kans niet had genomen en je haar had geknipt. Het kan alleen maar positief zijn.

MEER: Hoe een Big Haircut, Post-Breakup naderen

Aanbevolen: