Inhoudsopgave:

Producten die zonnebrand versterken
Producten die zonnebrand versterken

Video: Producten die zonnebrand versterken

Video: Producten die zonnebrand versterken
Video: 7 ways to FADE SUN DAMAGE on the face & body| Dr Dray 2023, Oktober
Anonim

1Layering Made Easy:

Brush On Block van Susan Posnick Family, $ 30

Mineraalpoeder zonnebrandcrème in een reisvriendelijke applicator biedt een snelle en ongelooflijk handige manier om de huid beschermd te houden, en het gebruik van het zonnebrandcrème op uw normale lotion geeft een extra laag bescherming. "Dit is een geweldige manier om SPF de hele dag opnieuw aan te brengen zonder make-up te storen of je handen super schoon te maken voordat je het aanbrengt," zegt Baltimore, Md., Dermatoloog Noelle S. Sherber, M.D.

2Indoor Light Fighter:

Bioelements Lutein Indoor Protective Day Creme, $ 51

De goudsbloemachtige luteïne die is vermengd met antioxidanten filtert potentieel verouderende effecten van de blauwe stralen die afkomstig zijn van kunstlicht. Bèta-glucan, jojoba en zoete amandeloliën versterken de vochtbarrière van de huid om te beschermen tegen gerecirculeerde lucht en geforceerde hitte en koude.

3 Voedende notenolie:

Kate Somerville Dilo Oil Restorative Treatment, $ 65

Volgens celebrity schoonheidsspecialiste Kate Somerville, vertrouwen de mensen van Fiji op zeldzame diloboomolie om hun huid te beschermen tegen de zon en andere agressieve omgevingselementen. De olie helpt ook de huid hydrateren en steviger te maken met essentiële lipiden die werken met de intrinsieke lipidenlaag van de huid om van binnenuit te hydrateren.

4Skin-supplement:

Ascenta Skin, $ 80

Met zes actieve ingrediënten die EPA, DHA, GLA, zeaxanthin, luteïne en vitamine D bevatten om ontstekingen en roodheid te verminderen door vrije radicalen te bestrijden, werkt slechts één theelepel per dag van deze in olie oplosbare olie om de huid van binnenuit te beschermen door het aanmoedigen van natuurlijke zelfherstellende celprocessen.

5Eye Defense:

Caudalie Vinosource S.O.S. Morning Eye Rescue, $ 34

"Een onderzoek toonde aan dat huidbiopten behandeld met Proanthocyadine-extract van druivenzaden (GSPE) voorafgaand aan blootstelling aan UV-straling verhoogde beschermende immuniteit en minder pre-canceorus-cellen vertoonden in vergelijking met huid die niet met antioxidanten werd behandeld," deelt Sherber. De nieuwe oogcrème van Caudalie combineert druifpolyfenol-extract met witte thee om te de-blazen en beschermt tegen rimpels.

6 Vitamin C Punch:

Glo-therapeutica Ultra 15% Vitamine C, $ 125

Een indrukwekkende concentratie van 15% vitamine C combineert met zinksulfaat en L-tyrosine om te beschermen tegen schade door vrije radicalen en UV-straling. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd bij regelmatig gebruik, wat ook het uiterlijk van rimpels vermindert en de celregeneratie bevordert.

7 Super SPF:

Perricone MD Photo Plasma, $ 69

Astaxanthine wordt aangetroffen in rode algen en staat bekend om zijn natuurlijke voordelen tegen straling en is de belangrijkste ondersteuningsspeler in de nieuwste SPF 30-moisturizer van Perricone. De olievrije en antioxidantrijke formule beschermt tegen enkele van de meest verouderende stressoren van de omgeving zoals zon, uitdroging, wind, rook en vervuiling.

8Souped-Up Serum:

Lift Lab Skin Regeneration Lift & Fix High Pope-oplossing, $ 95

Dit zijdezachte serum verrijkt met gepatenteerde beschermingseiwitten stimuleert de celvernieuwing om de barrière van de huid tegen de elementen te versterken, terwijl zeewaterextract en adenosine irritatie-roodheid veroorzaken die wordt veroorzaakt door zonnebrand of procedures in het kantoor zoals schillen. Botanische extracten van aloë, zoethout en kamille kalmeren de gestreste huid. Dit serum is vooral goed voor het genezen van zonnebrand en het minimaliseren van de schade.

Dit product is verkrijgbaar bij BeautySage, waar we alleen producten verkopen waarvan bewezen is dat ze werken!

Aanbevolen: