Productrecensie: Helena Rubinstein Glorieuze mascara
Productrecensie: Helena Rubinstein Glorieuze mascara

Video: Productrecensie: Helena Rubinstein Glorieuze mascara

Video: Productrecensie: Helena Rubinstein Glorieuze mascara
Video: MASCARA TEST l helena rubenstein 2023, September
Anonim
Image
Image

Naam: glorieus Merk: Helena Rubinstein Grootte: 6.5ml Prijs: €29.00

Van de website van Helena Rubinstein: De eerste HR-mascara die wimpers met soepel volume aanpast en een langdurig flexibel curve-effect biedt. 6 patenten incurved "Curl-Up" systeemborstel.

Wat ik leuk vond: - voegt lengte toe - krullen wimpers - veeg niet - langdurig - de verpakking

Wat ik niet leuk vond: - voegt niet veel volume toe - Het curling-effect duurt niet lang - de prijs

Ik besteed meestal niet graag veel geld aan mascara's omdat ze een zeer korte houdbaarheid hebben. Bovendien hebben de meeste high-end mascara's die ik heb geprobeerd (Dior, Lancome en Estee Lauder) mijn wimpers alleen een heel natuurlijke uitstraling gegeven, terwijl wat ik zoek in een mascara een dramatisch, valse wimperseffect is.

Voor € 29,00 (ongeveer $ 41,00!), Is Helena Rubinstein Glorious mascara zelfs duurder dan alle bovengenoemde merken! Maar toen ik een set vond met daarin de mascara plus sample-maat van All mascara's oogmake-up remover en Collagenist Eye Zoom cream voor € 27,00, kon de impulskoper in mij niet weerstaan.

Image
Image

Verpakt in een lange, gouden buis, die mooi en elegant is, belooft de mascara opvallende krulling en volume. Maar levert het op? Nou, het voegt veel lengte toe, maar het doet niet zoveel voor het volume. Het geeft geen valse wimpers, maar ik zou ook niet zeggen dat het er natuurlijk uitziet. Je wimpers worden opgemerkt, maar niet op een voor de hand liggende manier.

Wat betreft de krul, mijn eerste gedachte toen ik het toepaste was: wauw! Het biedt echt opvallende krul met slechts een enkele veeg! Maar wanneer dingen te mooi zijn om waar te zijn, is er meestal een vangst. Het curling-effect duurt niet lang: minder dan een uur, zelfs als u uw wimpers krult met een wimperkruller!

De gebogen staaf maakt de toepassing gemakkelijk en doet ook een fatsoenlijke taak bij het scheiden van wimpers. De mascara bevlekt noch schilfert en blijft de hele dag zitten, zelfs als je een paar tranen laat vallen. Ondanks dit is het gemakkelijk te verwijderen.

Samenvatting: Glorious van Helena Rubinstein is een duurzame mascara die lengte biedt, wimpers van elkaar scheidt en slechts een vleugje volume toevoegt. Het curlingeffect duurt echter niet lang en terwijl de mascara goed werk doet, is het niet beter dan de meeste drogisterij-mascara's die er zijn. Als je het kunt betalen, waarom niet? Maar eerlijk gezegd, er is niets over deze mascara die het waanzinnig hoge prijskaartje kan rechtvaardigen.

Aanbevolen: